dilluns, 6 de novembre del 2017

Interès pels altres

DILLUNS: 


Hem de cuidar i pensar en els nostres avis i aquí teniu una cançó d’un avi mariner.

Títol: REGGAE PER XICS - L'avi que estima el mar (4,17minuts)



DIMARTS: 

PREGUNTA DIFÍCIL
Un infermer, , explica una anècdota dels seus anys d’estudiant: en el segon curs d’infermeria un professor els va posar un examen dels anomenats sorpresa, perquè es posen sense avisar i, per tant, ningú no se l’espera.
-Jo era un estudiant força aplicat -explica aquesta persona-, i em vaig posar de seguida a la feina. Vaig llegir ràpidament les preguntes per pensar les respostes, i veia que ho tenia tot controlat, fins que vaig llegir l’última de les preguntes: “¿Quin és el nom de la senyora que neteja cada dia les vostres aules?” Jo havia vist moltes vegades aquella senyora, que devia tenir uns cinquanta anys, i que era alta i morena, però ¿com havia de saber el seu nom? Vaig pensar que seria una espècie de broma del professor i vaig lliurar l’examen amb l’última pregunta en blanc. Abans d’acabar la classe, algú li va preguntar al professor si l’última pregunta comptaria per a la nota de l’examen. I per a sorpresa nostra, el professor ens va contestar: “Absolutament. En els tipus de feines que tindran en el futur vostès coneixeran moltes persones. A totes els han de donar importància. Totes mereixen la seva atenció, encara que sigui només per saludar-les i dedicar-los un somriure”.
I aquella persona continua dient que no va oblidar mai aquella lliçó del professor.
És una lliçó per no oblidar tampoc ningú de nosaltres: totes les persones mereixen la nostra atenció, també aquelles que normalment ens passen desapercebudes.
(Adaptat per Pep Alamán)
 




DIMECRES :

En el món hi vivim moltes persones que parlem idiomes i llengües diferents però tenim moltes cançons en comú ,mireu i escolteu aquesta cançó en italià a veure si us sona.(temps 2,58 minuts)
Títol:
I due liocorni - I coccodrilli - L'Arca di Noè - La TV dei Bambini







DIJOUS :
Mireu avui sentirem en català la cançó que ahir varem sentir en italià. El que us volem demostrar es que val la pena coneixens i tenir interès pels altres i veure que tenim moltes i moltes coses en comú encara que visquem els uns lluny dels altres.
Títol: GRUPO ENCANTO :l’ARCA DE NOÉ ( 2,54 minuts)




DIVENDRES :
Avui coneixereu nens i nenes d’una altre escola que han preparat un video sobre els valors,per què com vosaltres ells tenen interés en poder viure molt bé els uns amb els altres.
Els nens i nenes de 4t de l'Escola Edumar presenten aquest video en el que donen especial importància a l'educació dels valors en el seu procés d'aprenentatge. L'amistat, el companyerisme, la cohesió, el respecte i molts altres valors, responen al creixent interès de la nostra societat per l'educació.
Títol: Educar en valores
Dura:(3,56 minuts) i ha estat publicat el 28-09-2012)







 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada