dilluns, 19 de febrer del 2018

L’AMISTAT




L’AMISTAT : Estimació d’una persona vers un altre més enllà de ser família o d’agradar-se.

DILLUNS 13:

LA AMISTAD ( cançoneta en castellà amb titelles)



DIMARTS 14:

           - UN EQUIP A LA SELVA

Hi havia una vegada un lleó que era el Rey de la selva. Era un Rey molt just que sempre buscava el be del seu poble. Un dia  va  pensar  una brillant idea. formar un equip de futbol per jugar amb  els països veïns i passar-s’ho ­molt  bé . Així que ràpidament va anar per  la selva per escollir els seus jugadors.
Va passar per un prat i va veure una girafa .Va pensar que jugaria molt bé de cap i la va fitxar a l’equip . Després va veure un os enorme que faria molt bé de porter i també el fa fitxar. Va veure una gasela i un guepard corrent tant rapit com un raig i va pensar que serien els millors davanters per l’equip i els va escollir. I així va anar escollint els seus jugadors segons veia les seves qualitats. Els micos i el tigre per ocupar el centre del camp. Un elefant i un rinoceront per la defensa. Una llebre per fer els regateixos. Al final, després  de molt buscar,va aconseguir completar un equip amb onze jugadors.
Però el primer dia de l’entrenament va ser un desastre. El guepard  es volia menjar la gasela,l’ós volia atrapar els micos.  L’elefant i el rinoceront no paraven de barallar-se. La llebre fugia a tota pressa del tigre. Allò  no podia seguir així .El Rei que era l’entrenador, va xiular molt fort amb el seu xiulet i els va fer parar. Es va adonar que no es volien els uns als altres per què eren tots ells diferents entre sí..
Així que abans d’ensenyal-s’hi a jugar a futbol els va ensenyar a conviure en pau per respectar-se i acceptar-se tal com eren. Si no ,l’equip no funcionaria. Després de molts dies d’entrenar-se només en aquest fet, van arribar a ser grans amics.
Llavors es quan varen començar a jugar a futbol .I s’ho van passar tant bé aprenent aquest esport, que van arribar a ser un dels millors equips. Tot el món quan els veia jugar,s’admirava de lo bé que ho feien .I quan els hi preguntaven com era que jugaven tant bé ells contestaven:
-Perquè som bons amics i cadascú aporta al equip el millor que sap fer.
                         

DIMECRES 15:

ESO ES LA AMISTAD



DIJOUS 16:

LOS AMIGOS Y EL OSO.





DIVENDRES 17 :      

Tens un amic - Gossos   (dura menys de 2 minuts els protagonistes són 2 micos)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada